Fűtőszőnyeg szettek

Fűtőszőnyeg szettek

A fűtőszőnyegek elektromos, közvetlen padlóburkolat alatti fűtőelemek. Ebből adódóan előnyeik és hasznuk ma már egyértelmű. Kompakt kialakításuk és praktikus funkcióik nem csak az új építéseknél, hanem a felújításoknál is egyszerű kivitelezést jelent. Ami pedig tovább könnyíti mind a tervezést, mind a vásárlást, és végül mind a telepítést azok a BVF fűtőszőnyeg szettek. Burkolattípustól függően egyaránt létezik L-PRO alu fűtőszőnyeg laminálthoz, valamint H-MAT hálós kivitel szinte bármilyen burkolathoz (kerámia, vinyl, SPC, stb.). A szettek lényege, hogy az adott fűtőelem konkrétan a hozzá javasolt szabályzóval (termosztáttal) van egy csomagban kínálva, ezzel pedig teljes a fűtésrendszer. Magyarán technikailag semmi más berendezésre nem lesz szükség sőt, ezek installálása után jöhet is a burkolás.

Létezik egyrészről kifejezetten az úsztatott, tehát ragasztás nélküli „klikkes” laminált burkolatokhoz L-PRO fűtőszőnyeg BVF termosztáttal szettben. Ezen fűtőelem egy igen vékony fűtőkábel alumínium szövetbe szőve, amely egyaránt szolgálja a földelést és az árnyékolást. Mindez pedig egy hajszálvékony réteget képezve, amit alulról egy XPS, felülről egy PE fólia véd. Ezek a rétegek összvastagsága 6mm-re tehető, ami egy felújítást akár a meglévő burkolat eltávolítása nélkül tesz lehetővé. Csupán a fűtendő helyiség méretét kell meghatározni és a katalógusból, vagy már közvetlenül a webshopunkból a hozzá passzoló négyzetméterű terméket kiválasztani.

%
%
Original price was: 29 000 Ft.Current price is: 27 400 Ft.
%
%
Original price was: 32 000 Ft.Current price is: 30 400 Ft.
%
%
Original price was: 32 500 Ft.Current price is: 30 900 Ft.
%
%
Original price was: 35 000 Ft.Current price is: 33 400 Ft.
%
%
Original price was: 39 500 Ft.Current price is: 37 900 Ft.
%
%
Original price was: 41 000 Ft.Current price is: 39 400 Ft.
%
%
Original price was: 41 000 Ft.Current price is: 39 400 Ft.
%
%
Original price was: 44 000 Ft.Current price is: 42 400 Ft.
%
%
Original price was: 46 000 Ft.Current price is: 44 400 Ft.
%
%
Original price was: 49 000 Ft.Current price is: 47 400 Ft.
%
%
Original price was: 50 000 Ft.Current price is: 48 400 Ft.
%
%
Original price was: 51 000 Ft.Current price is: 49 400 Ft.
%
%
Original price was: 56 000 Ft.Current price is: 54 400 Ft.
%
%
Original price was: 56 000 Ft.Current price is: 54 400 Ft.
%
%
Original price was: 56 000 Ft.Current price is: 54 400 Ft.

Létezik viszont más részről a szinte teljesen univerzális, tehát közel minden burkolattípussal fedhető H-MAT fűtőszőnyeg, amit vagy közvetlenül csemperagasztóval, vagy aljzatkiegyenlítővel fedve alkalmazunk. Ennek lényege, hogy egy vékony hálós hordozórétegre egy duplán szigetelt és földelt fűtőkábel van felragasztva. Gyakorlati haszna, hogy még az épített zuhany alá is beépíthető, valamint akár szőnyegpadlóval is valóban fedhető. Elérhető a típusból 100 és 150W/m2-es kivitel is, aminek megválasztását a burkolat, a funkció, vagy a méret határozhat meg. Kérje ezügyben szakembereink segítségét, akár telefonon, akár e-mailben.

A termosztát, mint a rendszerek és így a szettek központi eleme lényegében véve egy programozható kapcsoló, ez felel a fűtőelem szabályzásáért. Gyakorlatilag ő határozza meg a fűtőszőnyeg – és ezáltal a talpunk alatti burkolat – hőmérsékletét. Állíthatjuk kézileg saját gombjaival, de természetesen előre megírhatunk programokat is. Ilyen initerek a hét minden napjára külön adhatók meg, megfelelve a teljesen egyedi felhasználásoknak, igényeknek is.

Minden szett jelent továbbá kedvezményt is, ami a gyors és díjmentes kiszállítással teszi a csomagajánlatokat a lehető legkedvezőbbé. Amennyiben egy adott munkanap délelőttjén rendel tőlünk, mi az azt követő munkanapra futárpartnereink segítségével szó szerint házhoz küldjük Önnek. Ez köszönhető a Magyarországon egyedi méretű készletünknek, és szerződött futárcégeink pontosságának egyaránt.

Összefoglalva először el kell dönteni a burkolat fajtáját, majd le kell mérni a szabad padlófelületet, és ezek alapján ki kell választani az eredménynek megfelelő fűtőszőnyeg szettet webshopunkon. Amennyiben pedig jár felénk rendelés nélkül is vásárolhat márkaboltunkban magánszemélyként és cégként is egyaránt.

Ha végül mégis a klasszikus elrendezés szerinti, tehát az aljzatbetonba ágyazott padlófűtésre lenne igény, akkor a WFD fűtőkábeleinket javasoljuk, szettjeink velük is elérhetőek.

Várólista Tájékoztatjuk Önt, amikor a termék készleten lesz. Kérjük, rögzítse az email címét. A várólistára feliratkozással kijelenti, hogy megismerte és elfogadja a BVF fűtéstechnika webáruház adatvédelmi tájékoztatóját.