ALAPÍTVA 1990, MADE AND DEVELOPED IN KOREA

Kiváló minőségű termékek és rendszerek Dél-Koreából több, mint 3 évtized tapasztalatával. Cégünk és az elégedett felhasználók célja megegyezik világszerte. Az energiatakarékos és környezetbarát fűtési rendszerek kialakítása közös érdekünk. A BVF cégcsoport managementjének egyértelmű célja, hogy környezettudatos és egészséges fűtésrendszerek megalkotásával vigyen meleget otthonainkba.

TERMÉKEINK HAZAI KIZÁRÓLAGOS FORGALMAZÓJA:

BVF Fűtési Megoldások Kft. Magyarország
Székhely: 1173 Budapest, Pesti út 237.
Telephely: 2142 Nagytarcsa, Tél utca 10.
Cégjegyzékszám: 01-09-071155
Adószám: 10438925-2-42
Bejegyezve: 1990

BVF Fűtéstechnika

FŰTÉSRENDSZEREKET ALKOTUNK

A BVF szakemberei és mérnökei komplexen vizsgálják az épület energetikai paramétereinek és a fűtésrendszer elemeinek kapcsolatát, nem csupán termékeink értékesítését végzik, sokkal inkább rendszereket alkotnak. Online ajánlatadási szolgáltatásunk keretében egyedi és széles körű tájékoztatást kaphat a fűtési rendszerek működéséről, kialakításáról és a várható költségekről. Emellett örömmel válaszolunk a felújítás vagy építés közben felmerülő épület energetikát érintő kérdésekre, méretezzük az esetlegesen szükséges napelem rendszer teljesítményét.

Tervező és kivitelező csapataink világszerte minden esetben a legmagasabb színvonalon és rövid határidőkkel állnak minden tisztelt ügyfelünk rendelkezésére a tervezéstől a kivitelezésig.