MINŐSÍTETT SZOLGÁLTATÁSI RENDSZER

Alapítva 1990. Ismerje meg a BVF Heating Solutions, és lakossági kivitelző üzletága a CALEO egyedülálló szolgáltatási rendszerét. Szakembereink és mérnökeink komplexen vizsgálják az épület energetikai paramétereinek és a fűtésrendszer elemeinek kapcsolatát, nem csupán termékeink értékesítését végzik, sokkal inkább rendszereket alkotnak.
null

DÍJMENTES AJÁNLATKÉSZÍTÉS

Egy fűtésrendszer tervezése vagy akár egy kiegészítő fűtés teljesítményének meghatározása is szakember feladata. Kérjen díjmentes árajánlatot online felületünkön vagy márkaboltunkaban személyesen.

BVF szolgáltatás

KOMPLETT KIVITELEZÉS ORSZÁGOSAN

Minősített kivitelezőink országszerte garantált árakon végzik fűtési rendszereink komplett kivitelezését a megrendelést követő 4-8 munkanapon belül.

null

KULCSRAKÉSZ NAPELEM RENDSZEREK

Élen járunk a fűtési rendszerek és a megújuló energia együttes alkalmazásában Magyarországon. A Ön beruházásának rövid megtérülése, a gördülékeny ügyintézés és a kiváló minőség elsőszámú szempont.

null

INGYENES KISZÁLLÍTÁS ORSZÁGOSAN

Logisztikai partnerünk a DPD, VIP szolgáltatása keretében, minden BVF termék azonnali raktárkészletről díjmentesen kerül kiszállításra Magyarország területén. Akár a megrendelést követő munkanapra.

null

SPECIÁLIS BETON PADLÓFŰTÉSHEZ

Kiemelt partnerünk a BAUMIT Magyarország. Rendszereink együttes alkalmazása egyedi megoldást nyújt fűtött aljzatbetonok kialakítására. Márkaboltunkban részletes tájékoztatást kaphat az ALPHA2000 termékcsaládról.

null

TERMÉKTÁMOGATÁS ÉS SZERVÍZ

A BVF egyedülálló terméktámogatási rendszere garancia arra, hogy a vásárlás után, a kivitelezés közben és az előkészületi munkálatokban sem marad szakember nélkül. Örömmel adunk tanácsot legyen szó akár csak egy termosztát beállításával kapcsolatban.

Miért a BVF szolgáltatásokat vegye igénybe?

0
ÉV TAPASZTALAT
0
m2 FŰTÉSRENDSZER
0
TERMÉK VISSZAHÍVÁS
0
VÁSÁRLÓ ÉVENTE

Kiemelt partnereink