LAMINÁLT PADLÓ FŰTÉSE

BVF L-PRO vékony padlófűtés laminált padlóhoz

Padlószint emelkedés nélkül kialakítható. Könnyen telepíthető elektromos padlófűtés laminált padló, szalagparketta, vinyl és egyéb úsztatott burkolatokhoz. Tudja meg hogyan használhatja a legújabb fűtőszőnyeges technológiát önálló és komfort fűtések kialakításához.

LAMINÁLT PADLÓ FŰTÉSE

Padlószint emelkedés nélkül kialakítható. Könnyen telepíthető elektromos padlófűtés laminált padló, szalagparketta, vinyl és egyéb úsztatott burkolatokhoz. Tudja meg hogyan használhatja a legújabb fűtőszőnyeges technológiát önálló és komfort fűtések kialakításához.
BVF L-PRO vékony padlófűtés laminált padlóhoz

PERCEK ALATT, HÁZILAGOSAN IS KIVITELEZHETŐ PADLÓFŰTÉS

Akár egy burkolatcsere alkalmával vagy a padlóburkolás előtt is gyorsan kialakítható komplett padlófűtés. Kivitelezése nem igényel speciális szakértelmet vagy eszközöket: Az alu fűtőszőyeg gyárilag készre van szerelve, mindössze a termosztátba kell bekötni. Az L-PRO alumínium szövetes fűtőszőnyeg minden eddiginél egyenletesebb hővezetést és teljes felületű elektromágneses árnyékolást biztosít a maximális komfortérzet kialakításához. Ideális kis és nagy alapterületű helyiségek fűtésére, termosztátos vezérlésével szinte minden típusú úsztatott burkolat fűtésére alkalmas. Mit nevezünk úsztatott burkolatnak? Olyan nem ragasztásos technológiával kialakított burkolat típus, amelynek lapja vagy elemei egymásba kapcsolódnak.
Alu fűtőszőnyeg kivitelezése videó

DUAL LAYER TECHNOLÓGIA - INNOVATÍV FŰTŐSZŐNYEG

  • Az alsó carbon textúrás alumínium réteg felelős az egyenletes hőleadásért, a sugárzó hő visszaveréséért, ezen felül mechanikai védelmet is nyújt.
  • A felső réteg ennél is fontosabb feladatot lát el. Biztosítja a kábelek közötti hővezetést, mechanikai védelmet nyújt a sérülések ellen, illetve teljes felületű földelést és árnyékolást biztosít a biztonságos üzemeltetés érdekében
L-PRO series fűtőszőnyeg
L-PRO

230V

Szabvány hálózati feszültség

Készre szerelt

Méretek 2 – 12m2-ig

50cm

Gyári szélesség

3 mm

Beépítési vastagság

PADLÓ HŐMÉRSÉKLET ÉS A MEGFELELŐ BURKOLAT KIVÁLASZTÁSA

A tervezési alapelvek az elektromos fűtőszőnyeg esetében sem térnek el a hagyományos vizes padlófűtésekétől. A burkolat optimális hőmérsékletét egyszerre biztosítja a gyárilag beállított teljesítmény és a termosztát padlóba épített szenzora. Komfort padlófűtésként a padló felületi hőmérsékletét célszerű 25-28°C között tartani, még önálló fűtésként 29-30°C-ban limitálni hasonlóképpen a hagyományos padlófűtésekhez.

 

A burkolat kiválasztásakor mindössze három tényezőt kell figyelembe venni:

Ne ragasztott burkolat legyen

Hővezetése ne legyen rosszabb 0,15 W/(mK)-nél (λ)

Vastagsága ne haladja meg a 14mm-t

FONTOS INFORMÁCIÓ

A BVF L-PRO termékcsalád nem alkalmas járólap, csempe és egyéb ragasztott burkolatok fűtésére. Az alumínium szövet felület ragasztásra (csemperagasztó, aljzatkiegyenlítő) alkalmatlan felületet képez. A ragasztott burkolatok közvetlen fűtésére használja a BVF H-MAT termékcsaládot.

ÁRAK ÉS MÉRETEK

Készre szerelt elektromos fűtőszőnyegek 2-12m2-ig. Fektetés után a fűtőszőnyeges padlófűtési rendszer azonnal üzembe helyezhető, 2,5 méteres gyárilag szerelt bekötő kábelének segítségével közvetlenül a termosztátba köthető. A Twin-conductor technológiának köszönhetően csak egy oldalon szükséges a csatlakoztatás.

Amennyiben a helyiség nagyobb mint 12m2 úgy több L-PRO szőnyeg beépítése és párhuzamos csatlakoztatása szükséges.

TERVEZÉSI ÉS KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁS
DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT

TECHNOLÓGIA

TERVEZÉSI ÉS FEKTETÉSI ALAPELVEK

Az alumínium szövetes elektromos fűtőszőnyeg gyári szélesség 50cm. Természetesen a fektetéskor (kigurításkor), mely minden esetben előzetes fektetési rajz/elgondolás alapján történik a szőnyegek egymásra merőleges is lehetnek. Így az 50cm-es szélesség csak csomagolási dimenzió, bármilyen alaprajzi mérethez könnyedén alkalmazkodik.
BVF L-PRO padlófűtés laminált padlóhoz
BVF L-PRO alumínium szövet

MIÉRT VAN SZÜKSÉG A KÉTRÉTEGŰ ALUMÍNIUM SZÖVETRE?

A válasz egyszerűnek tűnhet: hőtükörként funkciónál. A válasz azonban az, hogy ennél több funkciót lát el. Az alsó carbon textúrás alumínium réteg felelős az egyenletes hőleadásért, a sugárzó hő visszaveréséért, ezen felül mechanikai védelmet is nyújt. A felső réteg ennél is fontosabb feladatot lát el. Szintén funkciója a kábelek közötti hővezetés, mechanikai védelem a sérülések ellen, ezen felül pedig teljes felületű földelést és árnyékolást és biztos. Az elektromos fűtőszőnyeg 100%-ban elektroszmog mentes termék.
Alu fűtőszőnyeg telepítése videó
CE

BIZTONSÁGOS

A BVF L-PRO elektromos padlófűtési rendszer megfelel minden Európai Uniós irányelvnek, szabványnak. Rendelkezik a beépítéshez szükséges tanúsítványokkal. A fűtőszőnyeg teljes felületén földelt és árnyékolt, üzemeltetése minden eddiginél biztonságosabb, beépítés pedig könnyebb az extra vékony kialakításnak köszönhetően.

GARANCIA ÉS ÉLETTARTAM

A BVF L-PRO elektromos fűtőszőnyeg garanciális időtartama kiemelkedően hosszú: 10 év korlátozás nélküli gyártó és hivatalos magyar garancia. A termék garanciájának nem feltétele a BVF szakemberei által történő kivitelezés. Az elektromos fűtőkábelek és fűtőszőnyegek élettartama a modern épületgépészetben is egyedülálló. Az ellenállás változás nélküli működési élettartam minimálisan 40-50 év. Burkolat csere alkalmával a telepített fűtési rendszer nem sérül, felszedhető,áthelyezhető garanciavesztés nélkül. A BVF L-PRO alumínium fűtőszőnyeg 100%-ban gondozás és karbantartásmentes gépészeti rendszer / padlófűtés.

AJÁNLOTT VEZÉRLÉS

Az elektromos fűtőszőnyeg vezérlése duplaszenzoros termosztáttal történik. A termosztátba épített szenzor a levegő hőmérsékletét méri, míg a padlószenzor a burkolat hőmérsékletét optimalizálja, limitálja. Amennyiben Ön az elektromos padlófűtést kiegészítő / komfort céllal telepíti úgy a termosztátot „SURFACE” (felületi vagy padlószenzor) állásba kell helyezni. Így Ön kizárólag a komfortos padló hőmérsékletét látja, állítja és programozza a kijelzőn.

Ismerje meg a BVF Heato termékcsaládot mellyel akár távolról is beállíthatja fűtési rendszerét iOS és Android alapú készülékekről. Tudjon meg többet a WiFi termosztátokról itt.

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot kényelmesen otthonából.

Tovább az ajánlatkérésre

GARANCIA

10 év gyártói garancia

10 év hivatalos magyar garancia