Innovatív elektromos padlófűtés a BVF Heating Solutions-től

Kimagasló minőségű termékek és komplett rendszerek padló, fal és mennyezetfűtéshez. Azonnali raktárkészletről, díjmentes tervezési szolgáltatással és kiszállítással. Tudjon meg többet Magyarország piacvezető elektromos padlófűtéséről.

My BVF alkalmazás Android és iOS rendszerekre

Maximális komfort

Ismerje meg a sugárzó felületfűtési rendszerek előnyeit és élvezze az elektromos padlófűtések nyújtotta egyedülálló hőérzetet.

Kiváló minőség

Válassza egyedülálló minőségű termékeinket a gyártói garancia mellett akár 10 évre kiterjesztett hivatalos magyar garanciával.

Beszerelés

Ismerje meg a BVF-CALEO cégcsoport minősített szolgáltatási rendszerét. Infrapaneles és elektromos padlófűtések beszerelése országosan.

Kis és Nagyker

Termékeink azonnali raktárkészletről elérhetőek márkaboltunkban és webshopunkban egyaránt. Országosan díjmentes kiszállítás értékhatár nélkül.

Termékeink

Tudjon meg többet a BVF termékek felhasználási területeiről
Infrafűtés, infrapanel

Infrapanel

Új generációs BVF infrapanelek egyedülálló Graphite-polyimid fűtőbetéttel. Újszerű fűtési élmény standard, üveg és tükör kivitelben!

Elektromos padlófűtés, fűtőkábel

Padlófűtés

A BVF-CALEO elektromos padlófűtések maximális komfortot biztosítanak. Győződjön meg termékeink és komplett rendszereink egyedülálló minőségéről.

Mennyezetfűtés, fűtőszőnyeg

Mennyezetfűtés

A könnyűszerkezetes épületek és családi házak elsőszámú elektromos fűtési technológiája. Normál gipszkarton álmennyezetben szerelhető.

Kültéri infrasugárzó

Kültéri infrasugárzó

Komfort vagy akár profit növelő fűtési megoldások a BVF Heating-től. Kültéri elektromos infrasugárzóink alkalmasak egy családi ház teraszán komfortot teremteni vagy akár komplett vendéglátó egységeket kiszolgálni extrém időjárási körülmények között is.

Vezérlés, termosztátok

Termosztát

Egyszerű programozható szobatermosztáttól az internetes zónavezérlésig. Találja meg az Ön igényeinek megfelelő elektromos fűtés vezérlőt.

Kültéri fűtőkábel, fagymentesítés

Fagyvédelem

Biztonság és állag megóvás a ház körül.  Csővek, ereszcsatornák fagymentesítése, rámpák, gépkocsi felhajtók, járdák hó és jégmentesítése.

Ipari fűtés és csarnokfűtés

Csarnokfűtés

Csarnokok, raktárépületek fűtése nagyteljestményű infra és sötétsugárzóval. Munkaállomások és műhelyek fűtése gazdaságosan veszteségek nélkül.

Videó - Elektromos padlófűtés fektetése

Tekintse meg a BVF H-MAT típusú elektromos fűtőszőnyeg fektetési segédletét.

 

  • Az 50cm-es szélesség mindössze csomagolási méret, a flexibilis hordozó réteg bárhol vágható, könnyedén alkalmazkodik a helyiség alaprajzi méreteihez.
  • A fűtőkábel akár teljesen eltávolítható a hálós rétegről így megkerülhetőek a padlón elhelyzett padlóösszefolyók vagy fix beépítések.
  • Az elektromos padlófűtéshez alkalmazott fűtőszőnyeg öntapadó és mindössze 3,8mm vastag. Minden típusú ragasztott burkolat alá beépíthető akár utólagosan egy burkolatcsere alkalmával is.

Hírek, Újdonságok

Üdvözöljük az innovatív elektromos fűtések világában
Berlin BVF

BVF termékek már a világ 18 országában

A kimagasló minőséget mindenhol elismerik. A BVF-CALEO cégcsoport termékei és szolgáltatásai már 18 országban érhetőek el. Különösen büszkék vagyunk az olyan minőség orientált piacokon való aktív részvételre mint Németország, Franciaország vagy éppen Norvégia. A BVF-CALEO cégcsoport meghatározza az elektromos padlófűtések fejlesztési irányát 2018-ban is!

Elektromos padlófűtés napelemmel

Pontosan 2008-óta. Ekkor keszült el a BVF első napelemes rendszerrel kombinált elektromos padlófűtési rendszere. Azóta évente 400-600 hasonló rendszerrel bizonyítjuk, hogy az elektromos fűtés több nem csak egy alternatíva, sokkal inkább a modern épületgépészet alapja.

BVF megoldások könnyűszerkezetes házba is

Porotherm, Ytong vagy könnyűszerkezet?

Termékeink és rendszereink már minden építési rendszerben bizonyítottak. 2016 október 1.-től minden kiemelten alacsony energiaigényű épület fűtésrendszeréhez 7%-os kedvezményt biztosítunk termékeink listaáraiból. Mi az Ön igényeire szabjuk rendszereinket és szolgáltatásainkat.

Fejlesztettünk, nincs többé fűtőfólia!

Csak FŰTŐFILM. Ismerje meg a BVF-CALEO legújabb elektromos padlófűtési technológiáját amely a 2005-től 4 típus generáción át fejlesztett “fűtőfóliát” váltja. A gyártás-technológiában alkalmazott CNT (carbon nano tube) alapú fűtőbetét extrém terhelhetősége valódi innováció.

BVF bemutatóterem Budapest

Construma díjas bemutatóterem Budapesten

Construma Díjas bemutatótermünkben személyesen tapasztalhatja meg a BVF-CALEO fűtésrendszerek előnyeit, fűtött 240m2 alapterületen. Központi bemutatótermünkben egyedi és széleskörű tájékoztatást kaphat a fűtési rendszerek működéséről, kialakításáról.