A NOIROT elektromos fűtőpanelek az elektromos fűtés iparág legfejlettebb fűtőbetétjével szerelt eszközök, egyedi módon ötvözik a letisztult skandináv design-t és a valódi műszaki tartalmat.

A fűtőpanelek minden típusa beépített termosztáttal rendelkezik, melyek olyan funkciók elérését biztosítják mint az “eco” energiatakarékos mód, ablaknyitás érzékelés, programozás vagy akár a BVF Heato wifi szobatermosztátoknak köszönhetően az internetes távoli elérés android és iOS alapú készülékekről.

A fűtőpanelek alkalmazása ideális választás nagy belmagasságú régi épületek esetében, és új építésű porotherm,ytong alacsony energiaigényű épületek esetében is.

NOIROT elektromos fűtőpanelek RX Silence fűtőbetéttel a maximális hatásfok eléréséhez.

A fűtőpanel technológia az elmúlt évtizedben ugrásszerű fejlődésen ment keresztül az Európai Unióban. A NOIROT elektromos radiátorok és fűtőpanelek egy teljesen zajtalanul működő alumínium monoblokk hőcserélőt és belső vezérlő elektronikát kaptak.

A precízen megmunkált egykomponensű alumínium-monoblokk fűtőbetét minden eddiginél gyorsabb felfűtést, zajtalan működést garantál. Ezen túl porálló és fröccsenő víz ellen is védett, felhasználásuk vizes helyiségekben is biztonságos.

fűtőpanel fűtőbetét

Napjainkban 2 típusú fűtőpanel érhető el. Az újabb RX Silence fűtőbetéttel szerelt típusok és az 1990-ben kifejlesztett kerámia betétes kivitelek (un. skandináv fűtőpanelek) melyek már csak kedvező árfekvésük miatt népszerűek a kelet európai országokban.

Az elektromos fűtőpanel fogyasztása mint minden más fűtési rendszernél az épület energetikai jellemzőitől függ, azonban általánosságban elmondható, hogy már csak mindössze 15-20%-al magasabb az üzemeltetési költsége mint egy korszerű gáz hőtermelővel (kondenzációs gázkazán) ellátott rendszeré. Pontos értékekért vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel, örömmel végezzük el az épületre vonatkozó egyedi energetikai számítást.

A fűtőpanel egy összetett hőleadó melynek egyedülálló hőcserélője és annak vezérlő elektronikája biztosítja az optimalizált hőleadást, energiatakarékos műköést:

  1. Lefelé irányított levegő kivezető lamellák
  2. RX Silence szabadalmaztatott alumínium fűtőbetét
  3. Többszörös túlmelegedést gátló elektronika
  4. Beépített intelligens termosztát
fűtőpanel működése noirot

FŰTŐPANEL ÁRAK: Az innovatív NOIROT fűtőpanelek és törölközőszárító radiátorok már bruttó 43-78,000 Ft között elérhetőek. Fontos természetesen meghatározni melyik helyiségbe pontosan mekkora fűtőpanelt szükséges beépíteni hiszen egy esetleges alulméretezés esetén a panel nem képes kifűteni az épületet, az indokolatlan túlméretezés pedig felesleges beruházási költségeket okoz. A rendszer árakat ezért minden esetben az épület energetikai jellemzői határozták meg. Egy 100m2-es komplett fűtésrendszerének kialakítása ezáltal 300-550 ezer Ft között mozog. Pórbálja ki legújabb fűtőpanel kalkulátorunkat.

elektromos fűtőpanel 2000w

ELEKTROMOS FŰTŐPANEL 2000W: A NOIROT termékek 1000-2500W-ig elérhetőek különböző méretben és teljesítményben a standard és prémium kivitelő elektromos fűtőtestektől a többfunkciós elektromos törölközőszárító kivitelig. A MELODIE termékcsalád extra keskeny kivitelei ideális megoldást kínálnak peremfűtés kialakítására még a szabványnak tekinthető SPOT-D termékcsalád szinte minden szobában illeszkedik a lakberendezési trendekhez a végletekig letisztult design-nal.