A NOIROT elektromos fűtőpanelek az elektromos fűtés iparág legfejlettebb fűtőbetétjével szerelt eszközök, egyedi módon ötvözik a letisztult skandináv design-t és a valódi műszaki tartalmat.

A fűtőpanelek minden típusa beépített termosztáttal rendelkezik, melyek olyan funkciók elérését biztosítják mint az „eco” energiatakarékos mód, ablaknyitás érzékelés, programozás vagy akár a Netmostat wifi szobatermosztátoknak köszönhetően az internetes távoli elérés android és iOS alapú készülékekről.

A fűtőpanelek alkalmazása ideális választás nagy belmagasságú régi épületek esetében, és új építésű Porotherm, Ytong, alacsony energiaigényű épületek esetében is.

Fűtőpanel kalkulátor
Fűtőpanel árak és méretek

NOIROT elektromos fűtőpanelek RX Silence fűtőbetéttel a maximális hatásfok eléréséhez.

A fűtőpanel technológia az elmúlt évtizedben ugrásszerű fejlődésen ment keresztül az Európai Unióban. A NOIROT elektromos radiátorok és fűtőpanelek egy teljesen zajtalanul működő alumínium monoblokk hőcserélőt és belső vezérlő elektronikát kaptak.

A precízen megmunkált egykomponensű alumínium-monoblokk fűtőbetét minden eddiginél gyorsabb felfűtést, zajtalan működést garantál. Ezen túl porálló és fröccsenő víz ellen is védett, felhasználásuk vizes helyiségekben is biztonságos.

fűtőpanel fűtőbetét

Napjainkban 2 típusú fűtőpanel érhető el. Az újabb RX Silence fűtőbetéttel szerelt típusok és az 1990-ben kifejlesztett kerámia betétes kivitelek (úgynevezett skandináv fűtőpanelek) melyek már csak kedvező árfekvésük miatt népszerűek a kelet európai országokban.

Az elektromos fűtőpanel fogyasztása mint minden más fűtési rendszernél az épület energetikai jellemzőitől függ, azonban általánosságban elmondható, hogy már csak mindössze 15-20%-al magasabb az üzemeltetési költsége mint egy korszerű gáz hőtermelővel (kondenzációs gázkazán) ellátott rendszeré. Pontos értékekért vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel, örömmel végezzük el az épületre vonatkozó egyedi energetikai számítást.

A fűtőpanel egy összetett hőleadó melynek egyedülálló hőcserélője és annak vezérlő elektronikája biztosítja az optimalizált hőleadást, energiatakarékos működést:

  1. Lefelé irányított levegő kivezető lamellák
  2. RX Silence szabadalmaztatott alumínium fűtőbetét
  3. Többszörös túlmelegedést gátló elektronika
  4. Beépített intelligens termosztát
fűtőpanel működése noirot

FŰTŐPANEL ÁRAK: Az innovatív NOIROT fűtőpanelek és törölközőszárító radiátorok már bruttó 43-78,000 Ft között elérhetőek. Fontos természetesen meghatározni melyik helyiségbe pontosan mekkora fűtőpanelt szükséges beépíteni hiszen egy esetleges alulméretezés esetén a panel nem képes kifűteni az épületet, az indokolatlan túlméretezés pedig felesleges beruházási költségeket okoz. A rendszer árakat ezért minden esetben az épület energetikai jellemzői határozták meg. Egy 100m2-es komplett fűtésrendszerének kialakítása ezáltal 300-550 ezer Ft között mozog. Próbálja ki legújabb fűtőpanel kalkulátorunkat.

elektromos fűtőpanel 2000w

ELEKTROMOS FŰTŐPANEL 2000W: A NOIROT termékek 1000-2500W-ig elérhetőek különböző méretben és teljesítményben a standard és prémium kivitelő elektromos fűtőtestektől a többfunkciós elektromos törölközőszárító kivitelig. A MELODIE termékcsalád extra keskeny kivitelei ideális megoldást kínálnak peremfűtés kialakítására még a szabványnak tekinthető SPOT-D termékcsalád szinte minden szobában illeszkedik a lakberendezési trendekhez a végletekig letisztult design-nal.

Ismerje meg az infrapaneleket is
Fűtőpanel árak és méretek

Kapcsolódó bejegyzések