INFRA SÖTÉTSUGÁRZÓK

Nagyteljesítményű infrasugárzók ipari és kültéri használatra

Az infra fekete sugárzók beltéren alkalmasak nagy belmagasságú terek önálló és kiegészítő fűtésre, akár 6-8m-ig. Megfelelő mértezéssel csarnokok, sportlétesítmények és templomok fűtéseként alkalmazhatók. Gyári rögzítő konzoljával falon és mennyezeten döntve rögzíthető még a szintén tartozék rögzítővel akár belógatható.

treading an line binario

buy Seroquel in united states online Hőérzet akár -15°C-ban is A BVF HT Series fekete sugárzók kültéren alkalmazva képesek akár extrém időjárási körülmények közt is megfelelő komfortot teremteni, vendéglátóegységek és dohányzóhelyek fűtéseként.

Teljesítmény határok: 1800-2400
Felületi hőmérséklet: 250-300 °C
Feszültség: 230V
Védelmi besorolás: IP65
Fűtőpanel jellege: Infra Fekete Sugárzó
Rögzítés: Fali és mennyezeti konzol
Keret: Alumínium
Felület: Fekete (tisztítható)
Hátlap: Teljes felületű alumínium
Túlmelegedés védelem: 1x
Csatlakozó vezeték: 2,5m + szabvány dugalj
Csomagolás: doboz
Tanúsítványok: CE

binary options trading demo A csomagolás tartalmaz minden a rögzítéshez szükséges segédanyagot és konzolt

binäre optionen broker 2015 Egy fűtésrendszer tervezése vagy akár egy kiegészítő fűtés teljesítményének meghatározása is szakember feladata.

mbfx forex system Kérjen díjmentes árajánlatot online felületünkön vagy márkaboltunkaban személyesen.

binäre optionen 500 A BVF Heating ragaszkodik a magas színvonalú és gyors ügyfélkezeléshez. Árajánlatainkat 24-48 órán belül kiadjuk amennyiben megfelelő mennyiségű, a tervezéshez szükséges információ áll rendelkezésre. Amennyiben kiegészítő információra lenne szükség úgy tervező kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.