okos fűtőpanel
beépített wifi vezérléssel

vásárlás
BVF NYBRO - Netmostat app
BVF NYBRO fagymentesítés
BVF Netmostat app NYBRO fűtőpanelhez
BVF NYBRO menü
BVF NYBRO kikapcsolva

Árak és méretek

BVF NYBRO WiFi fűtőpanel

500 watt

49 500 Ft

BVF NYBRO WiFi fűtőpanel

1000 watt

55 000 Ft

BVF NYBRO WiFi fűtőpanel

1500 watt

58 000 Ft

BVF NYBRO WiFi fűtőpanel

2000 watt

60 500 Ft

Fűtőpanel kalkulátor

Számolja ki fűtési teljesítmény igényét egyszerűen kalkulátorunk segítségével.

Falak anyaga

Külső (homlokzati) falak száma

Alapterület

Belmagasság

Ajánlott teljesítmény
0 W
A fentiekben látható fűtési teljesítmény a helyiség vagy ingatlan önálló fűtéséhez szükséges. Számolja ki helyiségenként a szükséges teljesítményt.
Ajánlott termékek
és
Kalkulátor

Az online tervező által számított értékek tájékoztató jellegűek. A kapott eredmények nem minősülnek professzionális energetikai számításnak és / vagy ajánlattételnek.

GYÁRI TARTOZÉKOK A CSOMAGBAN

A NYBRO panelekhez nem kell külön megvásárolni a tartozékokat, minden tartozék benne van a termék csomagolásában!

BVF Nybro fali tartókonzol

EGYSZERŰ RÖGZÍTÉS

Tartozék fali konzol, csavarok és rögzítők

BVF Nybro WiFi fűtőpanel

HELYI ÉS TÁVOLI VEZÉRLÉS

Beépített digitális WiFi termosztát

BVF Nybro fűtőpanel 1,5m kábellel

AZONNAL BEÜZEMELHETŐ

Fix bekötés esetén eltávolítható villásdugó 1,5m kábellel

BVF NYBRO elektromos fűtőpanel mobil lábbal

MOBIL LÁB

Gyorsan és 2 csavarral stabilan rögzíthető talpak 

Keresse a Netmostat alkalmazást
a Google Play-ben és az AppStore-ban

Letöltés a Google Play-ből
Letöltés az Apple AppStore-ból

LETISZTULT DESIGN, KEREKÍTETT VÉGEK ÉS EXTRA VÉKONY KIALAKÍTÁS

A NYBRO panelek megalkotásakor törekedtünk a letisztult formatervre: a levegőkivezető nyílás is láthatatlan maradt, a legkisebb hatásfok veszteség nélkül. A NYBRO 2021-es fejlesztésű X-Shape fűtőbetéttel szerelt, így a csúcskategóriás elektromos hőleadók közé sorolható. Minden termék 4 alkalommal esik át minőség-ellenőrzésen a gyártási folyamat során, így Ön biztos lehet abban, hogy otthonába csak kifogástalan minőségű és energiatakarékos fűtőpanel került.

Minimalista dizájnja lehetővé teszi a korlátlan alkalmazást akár modern, akár klasszikus környezetben. A felhőalapú WIFI távoli elérés és gyermekzár funkciók miatt alkalmazása közösségi terekben, boltokban és sportlétesítményekben is kiváló választás lehet.

Lekerekített élei a gyermekek biztosságát, míg az IP 24-es kivitel a fürdőszobai biztonságos használatot szolgálják. A NYBRO fűtőpanel fröccsenő víz ellen is védett elektromos hőleadó.

BVF NYBRO Wi-Fi fűtőpanel
NYBRO

TERVEZÉSI ÉS KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁS

DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT

tovább

TECHNOLÓGIA

BVF NYBRO fűtőpanel

GÉPÉSZET ÉS KARBANTARTÁSMENTES

Csak egy gombnyomás minden fűtési szezon elején vagy hideg őszi este. A BVF NYBRO elektromos panelekkel kialakított fűtési rendszer teljesen karbantartásmentes.

Nincs szükség időszakos felülvizsgálatokra. A panelek működése felügyelet és karbantartásmentes. ínem szükséges helyet biztosítani a gépészeti elemeknek, nem szüksésges kémény vagy gépészeti helyiség kiépítése

 

Nybro X-SHAPE fűtőbetét

MIÉRT VÁLASSZA ÖN IS A CSÚCSKATEGÓRIÁS NYBRO WIFI PANELEKET?

WIFI VEZÉRLÉS NÁLUNK ALAPFELSZERELTSÉG

Az elektromos fűtés mára egyet jelent a modern épületgépészettel. Ideális választás otthoni és irodai terekben, ahol fontos szempont a magas hőérzet és az energiahatékony működés. 

A letisztult design melett az alumimum monoblokk fűtőbetétek élettartama akár 30 év is lehet. A NYBRO fűtőpanelek gyors felfűtési ideje hozzájárul a kiemelkedő komforthoz.

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, 40 ÉV TELJESÍTMÉNYCSÖKKENÉS NÉLKÜL

Gyártósoraink a legmagasabb minőség-ellenőrzés mellett működnek. Minden NYBRO fűtőpanel szigorú többszörös tesztelés (quality check) után kerül dobozba. Ez biztosítja Önnek, hogy a kiépített fűtési rendszer akár 40 éven keresztül karbantartásmentesen működhessen, változatlan hatásfokkal. A BVF fűtőpanelek 100%-ban karbantartásmentesek.

5 ÉV HIVATALOS MAGYAR ÉS GYÁRTÓI GARANCIA

A gyártói garancia sokszor semmit sem ér, hiszen hivatalos forgalmazó (vagy megszünt forgalmazó cég) nélkül panaszunkkal csak a külföldi gyárat kereshetjük meg közvetlenül. A BVF termékek Magyarországon gyártói képviseletünkön keresztül kerülnek forgalomba. Cégünk 1990-es alapítása óta a gyártói garancián felül hivatalos magyar garanciát is vállal minden termékre.

TERMÉKTÁMOGATÁS, KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁS

A NYBRO fűtőpanelek beszerelése, üzemeltetése nem igényel különösebb szakértelmet, azonban a vásárlás után sem marad szakember nélkül! Örömmel segítünk, akár csak egy termosztát beállítással kapcsolatban is. Országosan igényelheti tervezési és garanciális kivitelezési szolgáltatásainkat, melyet minden esetben kiváló minőségben, mérési és kivitelezési jegyzőkönyvvel végzünk. Kérjen ingyenes árajánlatot vagy látogasson el üzletünkbe.