BVF Kültéri infrasugárzó

KÜLTÉRI
HŐSUGÁRZÓ

 • 100% infrasugárzás
 • Maximális hőérzet akár -20°C-ban is
 • 5-10 másodperc felfűtési idő
 • Energiatakarékos fűtőbetét
BVF Kültéri infrasugárzó

Komfort és profit növelő kültéri hősugárzó

A nagy teljesítményű kültéri hősugárzó, megfelelő méretezéssel alkalmas kisebb-nagyobb teraszok téli komfortjának javítására vagy akár komplett vendéglátóegységek, pub-ok, éttermek fűtésére.

A kismértékű éves energiafelhasználás ( Bruttó 58Ft / óra) miatt az alacsonyabb árkategóriájú, azonban minőségében egyedülálló OHUNA termékcsaládot javasoljuk lakossági felhasználásra.

KOKOMO premium infrasugárzó termékcsaládot elsősorban kereskedelmi és vendéglátóipari egységek fűtésére javasoljuk. Megfelelő méretezés mellett, akár egy fűtési szezon alatt megtérülő beruházás a gázgombákkal és egyéb barkácsáruházakban kapható kvarc-hősugárzókkal szemben.

Kültéri infrasugárzó
Kültéri hősugárzó
Teraszfűtés

FULL SPECTRUM - AZONNALI HŐÉRZET

A BVF KOKOMO csúcskategóriás kültéri infra hősugárzók alkalmazásával, percek alatt kialakítható a huzamosabb tartózkodáshoz szükséges komfort érzet. Mint köztudott az infrasugárzás veszteség nélkül hatol át a levegőn, így a hagyományos gázgombákkal ellentétben alacsony fenntartási költségekkel növelheti szolgáltatási egysége színvonalát és bevételét. Kültéri hősugárzóink gyárilag készre szereltek, szabvány bekötő kábelell rendelkeznek.

BVF Kokomo Premium infrasugárzó
BVF Kokomo Premium

230V

Szabvány hálózati feszültség

Tartozék konzol

Gyors és egyszerű rögzítés

2,5 m

Gyárilag szerelt bekötő vezeték

10 másodperc

Felfűtési idő

Összehasonlítás

Hőkamerás felvételekkel igazolt kiemelkedő hatásfok, optimalizált IR spektrum. A BVF KOKOMO és OHUNA kültéri hősugárzók megjelenése igazi korszakváltás a vendéglátásban és az otthoni komfort teremtésben. A hőérzet szempontjából több nincs akkora szerepe a szélnek és valóban veszteség nélkül fűthetünk kültéren is. Működtetésük akár 40-60%-al gazdaságosabb a hagyományos kvarc-sugárzóknál, magasabb komfort elérése mellett. A termékek könnyedén cserélhető fűtőbetéttel rendelkeznek. A biztos gyártói háttér garantálja a hosszútávú üzembiztonságot.

hősugárzó 1

HAGYOMÁNYOS HŐSUGÁRZÓ

BVF KOKOMO 1 - 1,5kW

BVF KOKOMO

gázgomba

GÁZGOMBA

ÁRAK ÉS MÉRETEK

TERVEZÉSI ÉS KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁS

DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT

MÉRETEZÉS

A kültéri hősugárzók tervezésénél nincs szükség bonyolult előzetes számítások elvégzésére sem hőveszteség számításra. A rögzítési pont magassága a lentebb található értékeket módosíthatja ezért célszerű kikérni a BVF szakembereinek véleményét a beépítés előtt. a rögzítési magasság túlzott növelése komfort vesztéssel járhat vagy nagyobb teljesítményű kültéri hősugárzó beépítését indokolhatja.

BVF OHUNA - 1,5kW

BVF OHUNA

Fűtött tér: 10,5 m2

BVF KOKOMO 1 - 1,5kW

BVF KOKOMO 1

Fűtött tér: 12 m2

BVF Kokomo infrasugárzó

BVF KOKOMO 2

Fűtött tér: 22 m2

A kültéri infra hősugárzó a levegőn veszteség nélkül áthatolva, elsősorban a hőleadás irányába kerülő szilárd szerkezeteket / testeket melegíti fel, egyúttal az ott tartózkodó emberek számára kellemes komfortérzetet biztosít. Állítható tartószerkezetének köszönhetően a besugárzás iránya könnyedén módosítható. Használata kültéren, teraszfűtésként és részben fedett terekben is ideális.

Időjárásálló kialakításának köszönhetően üzemeltetése karbantartásmentes. Nem szükséges áramtalanítani a téli szezon végén, így akár egy hidegebb nyári estén is azonnal üzembe helyezhető.

MŰSZAKI ADATOK: OHUNA

 • Teljesítmény:
  1500W
 • Méretek:
  390x100x110 mm
 • Feszültség:
  230V
 • Súly:
  2,4 kg
 • Bekötés:
  2,5m-es bekötő kábel villásdugóval
 • Védelem:
  IPX5

MŰSZAKI ADATOK: KOKOMO PREMIUM

 • Teljesítmény:
  K1-1500W , K2-3000W
 • Méretek:
  K1-560x110x89 mm , K2-1265x110x89 mm
 • Feszültség:
  230V
 • Súly:
  K1-2,8 kg , K2-5,2 kg
 • Bekötés:
  2x 2,5m-es bekötő kábel villásdugóval
 • Védelem:
  IP55

GARANCIA

2 év gyártói garancia

2 év hivatalos magyar garancia