ARCHÍV TARTALOM

Kültéri hősugárzó

 • Egyedülálló Carbon-fűtőbetét
 • Maximális hőérzet akár -20°C-ban is
 • 4 fokozatban állítható, időzíthető
 • Tartozék távirányító, vásárolható tripod állvány
vásárlás

FULL SPECTRUM – AZONNALI HŐÉRZET

A nagy teljesítményű kültéri hősugárzó megfelelő méretezéssel alkalmas kisebb-nagyobb teraszok téli komfortjának javítására vagy akár komplett vendéglátó egységek, pubok, éttermek fűtésére.

BVF REMINA premium infrasugárzó termékcsaládot elsősorban lakossági (teraszfűtés), kereskedelmi és vendéglátóipari egységek fűtésére javasoljuk. Megfelelő méretezés mellett, akár egy fűtési szezon alatt megtérülő beruházás a gázgombákkal és egyéb barkácsáruházakban kapható kvarc-hősugárzókkal szemben. A kismértékű éves energiafelhasználással ( bruttó 58Ft / óra) a kültéri infrafűtés gyorsan megtérülő beruházás, egyben pedig komfort és profit növelő megoldás.

Teraszfűtés
Vendéglátóipari egységek fűtése
Teraszfűtés infrasugárzó

CARBON – 2020 LEGINNOVATÍVABB KÜLTÉRI INFRASUGÁRZÓJA

Miért is hatékonyabb  a karboncső mint a hagyományos infra izzószál? A karbon-csövek mechanikai tulajdonságai ellenállóbbá teszik a fűtőszálat a használatból eredő sérülések, rázkódások ellen, valamint növelik annak élettartamát és szélesítik a hőleadás hullámhosszát. Míg a hagyományos kvarccsöves kültéri infrasugárzók kis szélben már nem képesek hőérzet kialakítására addig az intenzívebb karboncsövek szélsőséges időjárási körülmények közt is helytállnak. A megnövelt intenzitás nagyobb lefedettséget ad, így az üzemeltetési költségek is csökkennek. A karboncsövek 4 fokozatban állíthatók (600-900-1200-1500W).

carbon infra teraszfutes
REMINA CARBON

ÖSSZEHASONLÍTÁS

Hőkamerás felvételekkel igazolt kiemelkedő hatásfok, optimalizált IR spektrum. A BVF REMINA kültéri hősugárzók megjelenése igazi korszakváltás a vendéglátásban és az otthoni komfort teremtésben. A hőérzet szempontjából többé nincs akkora szerepe a szélnek, és valóban veszteség nélkül fűthetünk kültéren is. Működtetésük akár 40-60%-al gazdaságosabb a hagyományos kvarc-sugárzóknál, magasabb komfort elérése mellett. A termékek könnyedén cserélhető fűtőbetéttel rendelkeznek. A biztos gyártói háttér garantálja a hosszútávú üzembiztonságot is.

hősugárzó 1

HAGYOMÁNYOS INFRASUGÁRZÓ

BVF Remina - 1,5kW

BVF REMINA

gázgomba

GÁZGOMBA

ÁRAK ÉS MÉRETEK

Összes termék

TERVEZÉSI ÉS KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁS

DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT

tovább

MÉRETEZÉS

A kültéri hősugárzók tervezésénél nincs szükség bonyolult előzetes számítások elvégzésére sem hőveszteség számításra. A rögzítési pont magassága a lentebb található értékeket módosíthatja ezért célszerű kikérni a BVF szakembereinek véleményét a beépítés előtt. a rögzítési magasság túlzott növelése komfort vesztéssel járhat vagy nagyobb teljesítményű kültéri hősugárzó beépítését indokolhatja.

BVF KOKOMO 1 - 1,5kW

BVF REMINA

Fűtött tér: 9-12 m²

A kültéri infra hősugárzó a levegőn veszteség nélkül áthatolva, elsősorban a hőleadás irányába kerülő szilárd szerkezeteket / testeket melegíti fel, egyúttal az ott tartózkodó emberek számára kellemes komfortérzetet biztosít. Állítható tartószerkezetének köszönhetően a besugárzás iránya könnyedén módosítható. Használata kültéren, teraszfűtésként és részben fedett terekben is ideális.

Időjárásálló kialakításának köszönhetően üzemeltetése karbantartásmentes. Nem szükséges áramtalanítani a téli szezon végén, így akár egy hidegebb nyári estén is azonnal üzembe helyezhető.

MŰSZAKI ADATOK: REMINA

 • Teljesítmény:
  1500W (600-900-1200-1500W állítható)
 • Méretek:
  879x195x85 mm
 • Feszültség:
  230V
 • Súly:
  3,0 kg
 • Bekötés:
  1,8m-es bekötő kábel villásdugóval
 • Védelem:
  IP55
 • Vezérlés:
  Tartozék távirányító (termosztáttal nem vezérelhető)
BVF Remina tripod tartó állvány