Online tervezőnk segítségével az épület geometriai, és hőszigetelési paramétereit figyelembe véve, tájékoztató jellegű adatokat kaphat a kialakítandó fűtési rendszerrel kapcsolatban. Szintén ajánlást kaphat a 0Ft-os fűtésköltséghez szükséges napelem rendszer teljesítményével kapcsolatban. A kalkulátor megfelelő a tervezési fázisban költségvetés készítésére, azonban nem helyettesíti a szakemberink által készített személyre szabott ajánlatot.

Hőszigetelési adatok

Alapterület

Padlófűtés kalkulátor
~ 0 W
Max. teljesítmény
A fűtési rendszer által leadott maximális és egyben az önálló fűtéshez szükséges beépítendő teljesítmény. A megjelölt érték az összes fűtési kör egyidejű működése esetén értendő.
Padlófűtés kalkulátor
~ 0 A
Áramfelvétel
A megjelölt érték a fűtési rendszer egyidejű maximális áramfelvétele ha minden fűtéskör (szoba) egyidőben működik. Önnek ezen adat az esetleges hálózatbővítés kapcsán lehet fontos.
Padlófűtés kalkulátor
~ 0 Ft +ÁFA
Beruházási költség
A fűtésrendszer kialakításához szükséges anyagköltség, termosztát nélkül. A termosztát kiviteltől függően kb. 18-20.000 Ft+ÁFA / helyiség.

Az online tervező által számított értékek tájékoztató jellegűek. A kapott eredmények nem minősülnek professzionális energetikai számításnak és / vagy ajánlattételnek.

Laminált padló fűtése
Járólap, greslap fűtése
Hőtároló padlófűtés