FŰTŐFILM

Padló, Fal és Mennyezetfűtés korlátok nélkül

Padlófűtés akár 4-6mm vastagságban! A CALEO fűtőfilmes technológia, egyedülálló lehetőséget teremt a modern építőipar és épületgépészet számára. Alkalmazásával gyorsan és alacsony beruházási költséggel alakíthatók ki önálló felületfűtési rendszerek vagy akár csak egy helyiség komfort fűtése. A extra-vékony beépítési rétegrendek lehetővé teszik a felületfűtés kialakítását már meglévő épületekben is.

 

Alkalmazás:

  • Vékony rétegrendű padlófűtési rendszer vagy komfort fűtés kialakítása
  • Hőtároló padlófűtési rendszer kialakítása
  • Gipszkarton szerkezetbe épített teljes értékű mennyezetfűtés kialakítása

Mi a különbség a fűtőfólia és a fűtőfilm között?

Nagyságrendileg 10 év folyamatos termékfejlesztés. A Caleo fűtőfóliás termékei 2005-2015-ig voltak forgalomban Magyarországon. A CALEO CA termékcsalád 4 típus generáción át fejlesztett változatai piacvezető szerepet töltöttek be. A Nano-technológiás gyártósor fejlesztése és a minőségi alapanyagok elérhetővé válása 2008-ban drasztikus változást hozott. Termékeinket több speciális komponenssel tudtuk ötvözni, és a kutatás-fejlesztéshez használt szoftveres modellezés szintén új dimenziókat nyitott. A technológia ilyen léptékű fejlődése tette lehetővé, hogy a fűtőfóliát elhagyva a jobb hatásfokú és üzembiztosabb indikator binära optioner fűtőfilm fejlesztésén dolgozzunk.
null

FŰTŐFÓLIA 2005-2015

null

FŰTŐFILM 2016-

Miért jobb a CALEO fűtőfilmek üzemi hatásfoka mint bármely más hasonló terméknek?

A fűtőfóliás termék 2005-ös kifejlesztése után a BVF-CALEO cégcsoport 2008-ban más gyártókkal ellentétben nem a megbízhatatlan és rövid élettartamú “önszabályzó” vagy másnéven PTC technológiába fektette erőforrásait hanem egy merőben eltérő CNT (carbon-nanocső) rendszer kifejlesztésén dolgozott Japán és Dél-Korea mérnökök aktív részvételével. A gyakorlati tapasztalatok minket igazoltak.

A közel 7 éves fejlesztési folyamat eredménye egy olyan jelenleg másolhatatlan technológia amely nem csupán a hatásfok növelésben ért el jelentős eredményeket de az üzembiztonság és extrém terhelhetőség mércéjévé vált. A CNT fűtőbetét vezetőképessége 4·109 A/cm2, a rézvezetékének több, mint ezerszerese, extrém terhelés után a carbon nanocsövek nem károsodnak, visszanyerik eredeti alakjukat és tulajdonságukat.

A LEGÚJABB TECHNOLÓGIA

Ismerje meg a BVF-CALEO legújabb felületfűtési technológiáját amely a 2005-től 4 típus generáción át fejlesztett “fűtőfóliát” váltja. A gyártás-technológiában alkalmazott CNT (carbon nano tube) alapú fűtőbetét extrém terhelhetősége valódi innováció.

A hagyományos elektromos padlófűtésekhez és fűtőfilmekhez képest az európai követelményekhez és szabványokhoz igazodó piacvezető CALEO 80-130 fűtőfilm termékcsalád kiemelten gazdaságos és biztonságos üzemeltetést biztosít. A prémium kategóriás CALEO fűtőfilmek garancia ideje 5+5 év, élettartama korlátlan.

KIEMELTEN ENERGIATAKARÉKOS

Az alacsony energiaigényű épületek elsőszámú fűtési megoldása.

A CALEO padlófűtési rendszer kiválóan alkalmas átlagos és alacsony energiaigényű épületék fűtésrendszerének kialakítására közvetlen burkolat alá építve. Hőtárólo padlófűtési rendszereink 4-6cm-es aljzatbetonban elhelyezve egyenletesen fűtik át a szerkezetet mely a fűtési ciklus után még hosszú órákon át melegíti a helyiséget.

Használata a rendelkezésre álló vezérelt árammal vagy speciális szolgáltatói díjszabással még gazdaságosabb.

KARBANTARTÁSMENTES

A CALEO fűtőfilmes rendszerek nem igényelnek karbantartást sem rejtett garanciális felülvizsgálatokat. A beépítést/átadást követően azonnal üzembe helyezhetők, többszörös szigetelésüknek köszönhetően a környezeti hatásoktól teljesen függetleníthetők (pl. aljzatbeton nedvesedése, csőtörés). A fűtési rendszer a termosztáton történő egyszerű gombnyomással áramtalanítható a fűtési szezon végén, újbóli üzembe helyezése is kimerül a termosztát bekapcsolásában és a kívánt hőmérséklet beállítsában.

MEGÚJULÓ ENERGIA

Mint minden BVF termék, a CALEO fűtőfilm termékcsalád is kombinálható megújuló energiforrásokkal. Az épületek fűtési energiaigénye számítható érték, így a fűtési rendszer fogyasztása is. Tudjon meg többet a fűtésköltségek teljes kiváltására alkalmas napelemes rendszereinkről.

A CALEO fűtőfilm két oldalán magas tisztaságú rézvezető található mely egy szabadalmaztatott trapéz-ezüst hálón keresztül csatlakozik a carbon-technológiás fűtőelemhez.

A két vezető között ellenállás jön létre mely a speciális carbon-fűtőelemet teljesítményétől függően annak optimális hőfokára melegíti fel. A fűtőfilm saját hőjét hőátadás-hővezetés útján adja át a burkolatnak.

A CALEO új generációs fűtőfilmek öt rétegből és alapvetően 4 fő alkotóelemből állnak. Ezen alkotóelemek megfelelő alapanyagból történő gyártása, hőkamrás kezelése és a rétegek magas minőségű laminálása elengedhetetlen feltétele az üzembiztos végtermék előállításának . Az alapanyagok minősége és a nano-technolgiás nyomtatás szintén szerepet játszik a maximális hatásfok elérésében.

  1. PET hőleadó felület
  2. Speciális PET-EVA elektromos szigetelő és lamináló réteg
  3. CARBON-EZÜST fűtőelem és magas tisztaságú rézvezető
  4. Speciális PET-EVA elektromos szigetelő és lamináló réteg
  5. PET hordozó réteg elektromos szigetelő és a mechanikus
    (karc és pontszerű terhelés) védelmet szolgáló felület

can i get cytotec without a prescription? TELJESÍTMÉNY HATÁROK:
80W,130W,160W/M²

http://bda-online.com.au/bda-state-franchising-sundowner-photos/dscn3842/feed FŰTŐSZÁLAK SZIGETELÉSE:
DUPLA SZIGETELÉS

http://ny.ithu.se/arsmoteshandlingar-2017/feed/ SZÉLESSÉG:
30CM, 50CM, 80CM

go here KÜLSŐ BURKOLATSZIGETELÉS:
PET

http://istore-buy.com/bestsellers/tastylia.html a knockout post HOSSZÚSÁG:
TETSZŐLEGES, MAX 8A-IG

http://kdry.com/?primetos43=come-giocare-in-borsa-da-casa&de6=c1 AJÁNLOTT VEZÉRLÉS:
BVF 601, BVF 601I, BVF SYME WIFI

http://stamparija-rankovic.com/?prilko=purchase-Priligy-no-prescription-in-Arvada-Colorado&0db=1a VASTAGSÁG:
388 MICRON (0,38 MM)

http://logansquarebeerfestival.com/fee/colcrys-0.6mg/ TANÚSÍTVÁNYOK:
CE , TÜV, UL

80W / 50cm

CALEO PREMIUM
3,200 Ft+ÁFA / m

futofilm-small-prodPADLÓFŰTÉSHEZ

80W / 80cm

CALEO PREMIUM
5,120 Ft+ÁFA / m

futofilm-small-prodPADLÓFŰTÉSHEZ

130W / 50cm

CALEO PREMIUM
3,300 Ft+ÁFA / m

futofilm-small-prodPADLOFŰTÉSHEZ

130W / 80cm

CALEO PREMIUM
5,280 Ft+ÁFA / m

futofilm-small-prodPADLÓFŰTÉSHEZ

160W / 30cm

CALEO PREMIUM
2,200 Ft+ÁFA / m

futofilm-small-prodFAL ÉS MENNYEZETFŰTÉSHEZ

FONTOS INFORMÁCIÓ

A fűtőfilmes technológia házilag nem kivitelezhető, a CALEO termékek kiskereskedelmi forgalomban nem megvásárolhatók. A rendszerek beépítését árajánlat alapján, gyártó által minősített villanyszerelő mesterek végzik, minősített szerelési segédanyagok használatával és mérések elvégzése mellett.

A minősített szakemberek által kivitelezett rendszerek garancia ideje az európai piacon egyedülálló 5+5 http://stadsmagasinet.se/oskarshamn/tag/latitud-57/  év gyártói és hivatalos magyar garancia.

Csak biztos forrásból! Kérjen személyre szabott egyedi árajánlatot és kerülje el a hazai piacon elterjedt ismeretlen eredetű és „webshop”-ban értékesített „fűtőfóliákat”, „második és harmadik generációs infrafóliákat”.

Egy fűtésrendszer tervezése vagy akár egy kiegészítő fűtés teljesítményének meghatározása is szakember feladata.

Kérjen díjmentes árajánlatot online felületünkön vagy márkaboltunkaban személyesen.

A BVF Heating ragaszkodik a magas színvonalú és gyors ügyfélkezeléshez. Árajánlatainkat 24-48 órán belül kiadjuk amennyiben megfelelő mennyiségű, a tervezéshez szükséges információ áll rendelkezésre. Amennyiben kiegészítő információra lenne szükség úgy tervező kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

FŰTŐFILMES RENDSZEREINK

http://modernhomesleamington.co.uk/kitchens/case-studies/itemlist/category/15-designing-your-kitchen Önálló padlófűtési rendszerek kialakítása új építés esetén vagy aljzatképzéssel egybekötött felújításokhoz.

Az alacsony energiaigényű épületek elsőszámú fűtési megoldása.

A CALEO EFFICIENT hőtároló padlófűtési rendszer kiválóan alkalmas átlagos és alacsony energiaigényű épületék fűtésrendszerének kialakítására. A 4-6cm-es aljzatbetonban, “fűtőbetonban” elhelyezett fűtőfilmek egyenletesen fűtik át a szerkezetet mely a fűtési ciklus után még hosszú órákon át melegíti a helyiséget.

REG

check my blog Már 6700 Ft+Áfa /m2-től

buy Lyrica online from mexico Tökéletes felújítási rendszer. A fűtőelemek közvetlenül a burkolat alá, illetve annak ágyazórétegébe kerülnek beépítésre.

Extra vékony padlófűtési rendszerünk két innovatív fűtőelemből a BVF-Caleo 80-130 fűtőfilmből és a BVF H-Mat 100-150 fűtőszőnyegből áll.

A CALEO REG rendszer a hagyományos hőtároló padlófűtésekhez képest a rendszer minimálisan használja az aljzatbeton hőtároló képességét így a felfűtési idő nem órák, inkább percek kérdése. Hagyományos módon burkolható, speciális rétegek nélkül.

this contact form Fal és mennyezetfűtési rendszer. Ideális felületfűtési megoldás könnyűszerkezetes és vagy nagy belmagasságú épületek fűtésére.

Napjaink egyik leggyorsabban terjedő fűtési megoldása. Könnyűszerkezetes épületek esetében a gipszkarton álmennyezet az építés része így nem jelent plusz költséget annak kialakítása. A CALEO 160 termékcsalád egyedülálló 30cm-es méretével és optimalizált teljesítményével kiválóan alkalmazkodik a modern épületszerkezetekhez.

A mennyezet mindössze akár 20-40% elegendő a megfelelő fűtési teljesítmény bevitelére.