BVF SYME MODEL-H

WiFi okostermosztát gázkazán vezérléséhez

A BVF SYME MODEL-H gáz cirkó és hagyományos vízkeringetésű fűtési rendszerekhez lett kijelesztve. Használatával akár 15-20% több energiát takaríthat meg mint más programozható vagy öntanuló szobatermosztáttal.

A BVF SYME WiFi programozható szobatermosztát távoli elérést biztosít minden típusú okos eszközről. Minden termosztát beépített levegő-hőmérséklet szenzorral szenzorral rendelkezik.

Grafikus magyar nyelvű kezelőfelülete minden eddiginél felhasználóbarátabb. A magas fényerejű LCD kijelző használata után elsötétül,érintése újra aktívvá válik. A fűtésrendszer programozása többé nem kódok és jelek halmaza.

bvf heato

OKOS ÉS UNIVERZÁLIS

Egyszerűen csatlakozik minden típusú WIFI hálózatra, beüzemelés nem igényel szakembert. A BVF SYME reszponzív felhasználói felülete minden okos készüléken megfelelő kezelhetőséget nyújt. Minden Android és iOS alatt futó okos eszközről elérhető.

TÖBB ESZKÖZRŐL EGYSZERRE

A termosztát nem közvetlenül a telefonnal kommunikál így a regisztrált fiókkal, több eszközről is irányítható. A beállítások először a BVF központi felhőjében landolnak majd innen mennek tovább a termosztát fele és vissza. Egy termosztát kezelését akár több készülékről is végezheti, az egész család hozzáférhet az összes vagy csak a saját szobájához.

AKÁR EGY SZEZON ALATT MEGTÉRÜL

Minden helyiség saját fotóval és névvel szerepelhet a felhasználói felületen. Nyomon követhető az aktuális hőmérséklet és életritmusnak megfelelően szabályozhatók a hőmérsékletek. Az épület méretétől függően akár egy év alatt megtérülő beruházás.
Kapcsolási teljesítmény:
3A / Feszültségmentes
Szín:
Fekete és Fehér
Méretek:
129mm x 89mm
Előlap:
Cserélhető akril és ezüst
Szerelvénydoboz:
Szabvány 65mm belső átmérő
Szenzor:
1x NTC levegő szezor
Programozás:
5+1+1 heti és napi prog.
Tanúsítvány:
CE
BVF SYME Model-H bekötési vázrajz

BVF SYME MODEL-H

FEHÉR/EZÜST
39,200 Ft+ÁFA

syme-ar-feher-hKÉSZLETHIÁNY

BVF SYME MODEL-H

FEKETE/EZÜST
39,200 Ft+ÁFA

syme-ar-fekete-h2KÉSZLETHIÁNY