BVF SYME MODEL-E

WiFi okostermosztát elektromos fűtéshez

A BVF SYME MODEL-E speciálisan elektromos fűtésekhez és padlófűtésekhez lett kifejlesztve. Használatával akár 15-20% több energiát takaríthat meg mint más programozható vagy öntanuló szobatermosztáttal.

köp Viagra 25 mg på nätet

navigate here A BVF SYME WiFi programozható szobatermosztát távoli elérést biztosít minden típusú okos eszközről. Minden termosztát beépített 16A-es relével és külső (padló) szenzorral rendelkezik.

http://mustangcipowebaruhaz.hu/?sisd=currency-rates-in-india-live&d5a=6c

http://maltonmc.co.uk/wp-json/oembed/1.0/\ Grafikus magyar nyelvű kezelőfelülete minden eddiginél felhasználóbarátabb. A magas fényerejű LCD kijelző használata után elsötétül,érintése újra aktívvá válik. A fűtésrendszer programozása többé nem kódok és jelek halmaza.

bvf heato

OKOS ÉS UNIVERZÁLIS

Egyszerűen csatlakozik minden típusú WIFI hálózatra, beüzemelés nem igényel szakembert. A BVF SYME reszponzív felhasználói felülete minden okos készüléken megfelelő kezelhetőséget nyújt. Minden Android és iOS alatt futó okos eszközről elérhető.

TÖBB ESZKÖZRŐL EGYSZERRE

A termosztát nem közvetlenül a telefonnal kommunikál így a regisztrált fiókkal, több eszközről is irányítható. A beállítások először a BVF központi felhőjében landolnak majd innen mennek tovább a termosztát fele és vissza. Egy termosztát kezelését akár több készülékről is végezheti, az egész család hozzáférhet az összes vagy csak a saját szobájához.

AKÁR EGY SZEZON ALATT MEGTÉRÜL

Minden helyiség saját fotóval és névvel szerepelhet a felhasználói felületen. Nyomon követhető az aktuális hőmérséklet és életritmusnak megfelelően szabályozhatók a hőmérsékletek. Az épület méretétől függően akár egy év alatt megtérülő beruházás.

MÁR HAGYOMÁNYOS FŰTÉSEKHEZ IS

Már magyarországon is elérhető legújabb termékünk a BVF SYME MODEL-H amely hagyományos gázkazánok, cirkó rendszerek és egyéb hőtermelők vezérlésére alkalmas.
Kapcsolási teljesítmény: http://bda-online.com.au/clients 16A / 3600W Szín: http://indict.org.uk/?RAND=activeoptions-operazioni-binarie Fekete és Fehér
Méretek: More about the author 129mm x 89mm Előlap: strategie delle opzioni binarie Cserélhető akril és ezüst
Szerelvénydoboz: click Szabvány 65mm belső átmérő Szenzor: Dupla NTC
Programozás:
5+1+1 heti és napi prog.
Tanúsítvány:
CE
BVF SYME Model-E bekötési vázrajz

BVF SYME MODEL-E

FEHÉR/EZÜST
39,200 Ft+ÁFA

BVF SYME MODEL-E

FEKETE/EZÜST
39,200 Ft+ÁFA