NAPELEM RENDSZEREK

Építkezzen tudatosan

A megújuló energiaforrások használata és a környezettudatos építkezés napjaink meghatározó szemlélete az épületgépészetben. A tévhitekkel ellentétben megtérülő beruházás.

Komplett rendszermegoldásokat kínálunk mindazoknak akik felismerik a gépészetmentes és innovatív fűtésrendszerek előnyeit, környezettudatosan építkeznek és/ vagy megújuló energiaforrásokkal érik el energia függetlenségüket.

Az épületekre vonatkozó szigorodó előírások és szabványok a technológia folyamatos változását, fejlődését vonják maguk után. Az innováció a fűtéstechnikában is a jövőbeni fenntarthatóság érdekében zajlik, a minél kisebb energiafelhasználás kisebb költségekkel, kisebb környezet terheléssel jár.

Építkezzen tudatosan és szakítson a hagyományos környezetszennyező megoldásokkal. A megújuló energiaforrások alkalmazása és az energiaáraktól való függetlenedés közös célunk világszerte.

A napelem rendszerek tervezésekor a technológia összetétel meghatározásánál is fontosabb szempont a megfelelő teljesítmény kiszámítása. A felelsleges túlmértezés növeli a megtérülési időt, még egy esetletleges alúlméretezés felesleges beruházást, később költséges átalakítási munkálatokat eredményezhet.

Szakembereink örömmel és díjmentesen készítik el árajánlatunkat az optimalizált akár bővíthető napelem rendszer kulcsrakész átadására.

Fűtés megújuló energia alkalmazásával

Hőtermelő Kondenzációs kazán + padlófűtési rendszer CALEO REG padlófűtési rendszer + Napelem
Beruházási költség 2,100 000 Ft 2,450 000 Ft
Gáz tervezés + Bevezetés / Elektromos hálózatbővítés 700 000 Ft 130, 000 Ft
Kémény kialakítása + Kéménybélelés 500 000 Ft 0 Ft
Karbantartás 4 évente 80 000 Ft 0 Ft
Havi fűtésszámla 15 000 Ft 0 Ft
Összes költség a 4.év végén 3,740 000 Ft 2,580 000 Ft
Összes költség a 12.év végén 4,620 000 Ft 2, 580 000 Ft

A számítás alapját 2016-os energiaárakon egy „A+” besorolású 100m2 alapterületű épület adja (energia szükséglet fűtés célra 30kWh/m2 év, ugyan ez passzív ház esetében szabvány szerint kevesebb, mint 15kWh/m2 év. A beépített napelemes rendszer teljesítménye 2.5 kWp (várható éves energiatermelés 3125 kWh). Az egyszerűsített számítás nem kalkulál az energia ár emelkedésével, Amennyiben ez mindössze éves 2-3%, úgy a különbség még drasztikusabb.

S-ENERGY a minőség garanciája

A BVF Heating Solutions mint felelős forgalmazó nem kínál számtalan lehetőséget és márkát a napelem rendszer kialakítására. Ragaszkodunk a minőséghez és a biztos megtérüléshez. Ügyfeleink elégedettsége és az Ön beruházásának rövid megtérülése elsőszámú szempont.

Cégünk elkötelezett a Dél-Koreai S-Energy napelem rendszerek forgalmazásában, mely gyártó mind minőségben mind garanciális feltételekben kiemelkedik a hazai piacon.

Az S-Energy elődjét 1992-ben a Samsung csoport tagjaként alapították a napelem gyártás elindítására, majd 1994-ben indult el az első gyártósor. A gyártó saját márkanévvel a piacra lépve 2000-ben vette fel az S-energy nevet.

Az S-energy már több mint 22 éve megtalálható a világpiacon. AAA hitelminőségi osztályba tartozik, azaz nagyon megbízhatónak tekintik a befektetők. Az S-Energy a világ második legstabilabb pénzügyi helyzetű napelem gyártója egy 2014-es Bloomberg pénzügyi elemzés szerint. Ez extra garancia arra, hogy az Ön befektetése megtérülő beruházás legyen hiszen valós és reális a 25 éves gyártói garancia.