BVF NG SERIES

Újraalkottuk az infrapanel fogalmát

Nincs jobb, nincs modernebb. Miért érnek el az NG Series termékei magasabb hőtechnikai hatásfokot mint a hagyományos fűtőpanelek?

A BVF NG Series infrapanel családja Nano-technológiás Graphit-polyimide fűtőelemének köszönhetően a hagyományos “kristály”szemcsés panelekhez képest magasabb hatásfokot biztosít.

A németországi kutatóközpontban kifejlesztett, nemzetközi szabadalommal védett speciális reflexiós réteg a hátoldalon 100%-ban veri vissza az infravörös sugárzást.

A korábbi 2010-2012-ig gyártott kristályszemcsés kivitellel szemben könnyedén tisztítható, felülete extrém körülmények között is ragyogóan fehér marad.

Az új generációs panelekhez fejlesztett p5 vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban korlátlan, mára nincs szükség a kevéssé esztétikus felületnővelő kristályszemcse bevonatra. Az NG Series hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt!

A BVF NG Series 2017 leginnovatívabb infrafűtés terméke! p5 technológiával

p5 TECHNOLÓGIA

Az új generációs panelekhez fejlesztett p5 vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban korlátlan, mára nincs szükség a kevéssé esztétikus felületnővelő kristályszemcse bevonatra. Az NG Series hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt

#1 AUSTRIA

Developed in Austria! Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával.

KARBANTARTÁSMENTES

A BVF NG infrapanelek működése zajtalan, nem szükséges helyet biztosítani a gépészeti elemeknek, nem szükséges gépészeti helyiség kiépítése. Mennyezeti elhelyezés esetén nem befolyásolja a bútorozást. A karbantartás kimerül az igény szerinti rendszerességgel történő portalanításban.

IP 44

Az NG újgenerációs infrapanelek megfelelnek a legmagasabb minőségi és érintésvédelmi követelményeknek. Alkalmazásuk tartósan vizes, párás körülmények között is biztonságos.
Teljesítmény határok: 300-400-500-600-800W
Felületi hőmérséklet: 95 – 110 °C
Feszültség: 230V
Védelmi besorolás: IP44
Fűtőbetét (Új): Graphit-polyimide, p5 technológiával
Rögzítés: Fali és mennyezeti konzol
Keret: Fehér alumínium
Felület: Fehér-ArcticWhite (tisztítható)
Hátlap: Teljes felületű alumínium
Túlmelegedés védelem: 5x elektronikus
Csatlakozó vezeték: 2,5m + szabvány dugalj
Csomagolás: Biztonsági doboz
Tanúsítványok: CE , TÜV, ROHS

FALI ÉS MENNYEZETI INFRAPANELEK

A csomagolás tartalmaz minden a rögzítéshez szükséges rögzítőelemet és konzolt

BVF NG 300W

33,960 Ft +ÁFA

300w

RAKTÁRON

BVF NG 400W

34,960 Ft +ÁFA

400w

RAKTÁRON

BVF NG 500W

40,380 Ft +ÁFA

500w

RAKTÁRON

BVF NG 600W

45,800 Ft +ÁFA

500w

RAKTÁRON

BVF NG 800W

55,860 Ft +ÁFA

800w

RAKTÁRON

KISZÁLLÍTÁS

DÍJMENTES

_

Egy fűtésrendszer tervezése vagy akár egy kiegészítő fűtés teljesítményének meghatározása is szakember feladata.

Kérjen díjmentes árajánlatot online felületünkön vagy márkaboltunkaban személyesen.

A BVF Heating ragaszkodik a magas színvonalú és gyors ügyfélkezeléshez. Árajánlatainkat 24-48 órán belül kiadjuk amennyiben megfelelő mennyiségű, a tervezéshez szükséges információ áll rendelkezésre. Amennyiben kiegészítő információra lenne szükség úgy tervező kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.