Adatvédelem

A BVF Online oldalon Vásárlók adatait kizárólag saját számlázásunk, a problémamentes kézbesítésre és könyvelésünk dokumentálására használjuk.
Megrendelés továbbításakor az ügyfél automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a szerződés megvalósításához szükséges adatokat a BVF Fűtési Megoldások Kft. tárolja.
A vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégeknek. A szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről.
Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez bennünket).
A szerződéseket a BVF Fűtési Megoldások Kft. elektronikus nyilvántartásában iktatja és archiválja, ezzel biztosítva a szerződés adataihoz való utólagos hozzáférés lehetőségét.

Hírlevél, reklám

A BVF Fűtési Megoldások Kft. a kapott adatokat az ingyenes kiszállításban érintett Ügyfelek adatait kivéve, más cégnek, vagy harmadik személynek nem adja ki. Hírlevél és reklám céljából az Ön adatait a BVF Fűtési Megoldások Kft. nem használja fel.