INFRA SÖTÉTSUGÁRZÓK

Nagyteljesítményű infrasugárzók ipari és kültéri használatra

Az infra fekete sugárzók beltéren alkalmasak nagy belmagasságú terek önálló és kiegészítő fűtésre, akár 6-8m-ig. Megfelelő mértezéssel csarnokok, sportlétesítmények és templomok fűtéseként alkalmazhatók. Gyári rögzítő konzoljával falon és mennyezeten döntve rögzíthető még a szintén tartozék rögzítővel akár belógatható.

opcje binarne abramowicz Hőérzet akár -15°C-ban is A BVF HT Series fekete sugárzók kültéren alkalmazva képesek akár extrém időjárási körülmények közt is megfelelő komfortot teremteni, vendéglátóegységek és dohányzóhelyek fűtéseként.

Teljesítmény határok: 1800-2400-3200W
Felületi hőmérséklet: 250-300 °C
Feszültség: 230V
Védelmi besorolás: IP65
Fűtőpanel jellege: Infra Fekete Sugárzó
Rögzítés: Fali és mennyezeti konzol
Keret: Alumínium
Felület: Fekete (tisztítható)
Hátlap: Teljes felületű alumínium
Túlmelegedés védelem: 1x
Csatlakozó vezeték: 2,5m + szabvány dugalj
Csomagolás: doboz
Tanúsítványok: CE

corso avanzato opzioni binarie A csomagolás tartalmaz minden a rögzítéshez szükséges segédanyagot és konzolt

ikili opsiyon robot Egy fűtésrendszer tervezése vagy akár egy kiegészítő fűtés teljesítményének meghatározása is szakember feladata.

Viagra köpa online Kérjen díjmentes árajánlatot online felületünkön vagy márkaboltunkaban személyesen.

iq option aperto nel weekend A BVF Heating ragaszkodik a magas színvonalú és gyors ügyfélkezeléshez. Árajánlatainkat 24-48 órán belül kiadjuk amennyiben megfelelő mennyiségű, a tervezéshez szükséges információ áll rendelkezésre. Amennyiben kiegészítő információra lenne szükség úgy tervező kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.